dijous, 24 de setembre del 2009

La mosca, núm.0. Butlletí informatiu de la Penya Curta

La mosca, núm.0
Setembre del 2009
Butlletí informatiu de la Penya Curta



Estimats gironistes,

amb la voluntat d’informar de les migrades activitats de la nostra penya i amb el sentit de l’humor i gironisme que ens caracteritza i presideix totes les nostres activitats, traurem de forma esporàdica i no periòdica el nostre butlletí informatiu en el que recollirem l’actualitat del nostre grupuscle en forma de petites notícies.


· Hem assolit l’increïble nombre de 6 socis, cosa que lluny de ser un motiu d’alegria ens suposa un greu problema atès que fins la data cabíem tota la penya dins un cotxe i partir d’ara haurem de jugar a les palletes (bastonets de fusta) per veure a qui li toca anar al maleter.

· Enguany hem fet una pancarta nova de lona impresa amb el nom de la penya, l’escut del Girona FC i la creu de Sant Jordi, fins la data com que ens ha fet mandra dur-la encara no l’hem penjada i de fet probablement la majoria de partits no la portarem ja que ningú la vol carretejar amunt i avall.

· La bufanda de la nostra penya és a la venda al bar mig camí al preu de 5 euros però si ens la demaneu al bar els dies de partit, us la regalem, som així d’esplèndids (fins exhaurir existències).

· No farem loteria de Nadal però comprarem la de les altres penyes i buscarem un geperut per fregar-li la butlleta a l’esquena a veure si ens cau una bona picossada.

· Només un membre de la penya present a Tarragona (deixem els viatges per la gent de la Immortal, la penya amb més solera i més fidel del nostre Club).

· Darrerament els amics de la Penya Miki Albert ens han comentat la possibilitat de crear una federació de penyes del Girona FC, degudament constituïdes, registrades i normades per un estatut. Agraïm l’oferiment però declinem aquest plantejament per majoria absoluta i no tenim previst convertir en seriosa una penya que no ho és i molt menys perdre temps en juntes o redactant paperets.

· Agraïm la col·laboració al nostre bloc en forma de fotografies que ens podeu enviar escanejades o articles que penjaríem al bloc amb el vostre nom òbviament la temàtica ha de ser el Girona FC.

· Hem adreçat una carta al Club demanat espectacles infantils per entretenir la mainada a la mitja part i ens han informat que cada diumenge hi haurà pallassos i titelles a la llotja. És un espectacle apte per a tots els públics en el que un grupet de pallassos i titelles intenten fitxar un jugador però el bruixot del Nàstic els burxa i no hi ha manera que puguin passar el fax el dia que toca i el jugador s’ha d’esperar uns mesos per començar a jugar.

· Perquè la gent no xiula sistemàticament al Sr. Jofre?

· Fem una crida als seguidors del Girona FC a fer el toc abans del partit al bar mig camí de l’avinguda Montilivi, ambient cada vegada més futbolero i preus raonables.


Ens acomiadem amb una abraçada ben forta als immortals, als mikis, als hiroshis, als supporters, als girona nord (Celrà) i tot el gironisme en general, Som-hi Girona!