diumenge, 25 d’octubre del 2009

Programa de Fires de l'any 1950

Us deixem l’enllaç de la web Pedres de Girona en el que hi trobareu, el programa de les Fires de Sant Narcís amb una ressenya del Girona FC, òbviament és en castellà atès que reprodueix fidelment el text original i en aquell context històric i polític no es podia fer servir la llengua catalana.

http://www.pedresdegirona.com/separata_fires_1950_b.htm

També voldríem expressar el nostre profund desencís pel partit d’ahir, no pel resultat, ja que no és cap vergonya perdre contra un equip de primer nivell com el Betis sinó per la pobra imatge donada pel nostre equip com a conjunt i individualment llevat de dues o tres excepcions.

Ahir a dalt del gol nord em comentava un seguidor saltenc que quan érem a segona B, inclús a tercera, venia i marxava content de l’estadi, ara en canvi sempre torna capficat, neguitós i de mal humor... Ahir més que mai vaig tornar amb aquesta sensació: El trist paper al camp, el fet d'estar constanment sentint la cridòria i animació de l'afició bètica (excel·lent en un 99%) i el fet que s'expulsés (ignoro el motiu i esperem que sense cap conseqüència) un jove supporter gironí, van fer que acabat el partit, baixés l'avinguda Montilivi capcot i sense gaires ganes d'acabar de disfrutar del primer dissabte de Fires.
Encara hi som a temps però no val a badar, som-hi Girona!