dimecres, 28 de juliol de 2010

La Bianyenca (Cervesa rossa de blat de moro)

Una altra cervesa Keks degustada recentment i amb força més cos que “la Brava”, elaborada entre d’altres ingredients amb blat de moro.

El que realment m’ha cridat força l’atenció ha estat la foto de la senyora de l’etiqueta i el seu somriure enigmàtic però inspeccionat més detingudament l’etiqueta he deduït que la cara d’anar tan ben servida sens dubte obeïa a l’estranya forma de les panotxes que conrea i l’ús “lúdic” que en deu fer al paller, digueu-me malalt o que tinc el cervell podrit però són les primeres panotxes que veig en forma de “cigala”, no haurien de ser rectes?

Us deixo amb una ressenya seriosa:

Cervesa rossa d’alta fermentació. Amb una bona
estructura i una bombolla carbònica molt fina, el
pas en boca és delicat i suau, amb la percepció
de tots els aromes que hi desen la pell de taronja
amarga i el celiandre. Una cervesa apta per amanides de formatge de cabra,

carns a la brasa, ous ferrats, espàrrecs i carxofes.

Salut i Girona Futbol Club!