diumenge, 22 de maig del 2011

Dissolució de la Penya i darrer post del bloc

Escric aquestes línies mentre pel canal Esports 3 estic veient com el Sabadell es juga l’ascens a segona divisió competint amb l’Eibar a la Nova Creu Alta, tant de bo pugin. Recordo quan el febrer de l’any 2009 i precisament després d'un partit contra l’Eibar, un grupet d’amics aficionats al Girona FC vam decidir fundar la Penya Curta amb la finalitat de viure amb més caliu els partits del nostre estimat equip, al que de fet ja seguíem de forma individual, fer cultura de Club, promocionar-ne la història i el sentiment blanc-i-vermell. 

Si bé mai hem estat un grup massa nombrós, en aquests dos anys hem passat molt bones estones, hem fet alguns desplaçaments i sobretot hem conegut alguna persona amb qui de ben segur tindrem amistat per tota la vida.

Ahir, sense cap pena, vam decidir posar fi a aquesta etapa de seguiment com a Penya i tornar a fer-ho de forma individual tal i com sempre hem fet. Les raons d’aquesta dissolució són diverses però es podrien resumir amb l’exemple que en el Girona d’avui en dia ens sentim com un peix fora de l’aigua, motiu pel que tenim clar que és la millor decisió que podem prendre en aquest moment.

Ens acomiadem amb una abraçada molt forta, a la família del gol nord, a tots el gironistes de cor i la llàstima que sentim pel grupet frikis que juguen a ser ultras i que ens va insultar ahir sense motiu i sense provocació prèvia mentre preníem un patxaran al mig camí, un espectacle ridícul i penós que fem extensiu als qui els riuen les gracietes, tots ells ens provoquen vergonya aliena.

Seguirem ara i sempre fidelíssims i d’empeus al gol nord!

Visca el Girona, visca Girona  i visca Catalunya!