dimecres, 25 de febrer de 2009

Aquest dissabte, les Penyes comprarem accions, ens acompanyaras?

Aquest dissabte a les 10 del matí a la oficina del BBVA les Penyes Miki Albert, Immortal, Ibusuki Hiroshi i Curta anirem a comprar accions del Girona Futbol Club a la oficina del BBVA situada al carrer Emili Grahit de Girona.
Recordeu que les accions es venen a un preu de 500 € i que es poden finançar a 6 o 12 mesos sense cap cost adicional i sense interessos. Sabem que són temps dificils però parlem de pagar 40 € al mes. Recordeu que cal portar el DNi i les dues darreres nómines.Si o aconseguim cobrir el capital mínim, el club no podrà seguir al futbol professional i tots els esforços i ilusions no hauran servit per res.
Esperem que més que tots els socis del Girona F.C que visiteu les webs de les Penyes us animeu a acompanyar-nos.Tots els socis que comprin 1 entrada tindran 100 € de descompte en el carnet de l'any vinent, és a dir que per exemple, els socis dels gols no hauran de pagar.Si cada soci adquirís una acció, el club estaria salvat.Gironí, gironina, vindràs dissabte?


Ah! I contra el Córdova Montilivi a reventar :)

PUBLICAT PER PENYA MIKI ALBERT


Nota de la Penya Curta:
Som conscients que probablement és el pitjor moment per fer aquest sacrifici i no volem que ningú el faci si està passant per dificultats com malauradament és el cas força gent, ningú serà més del Girona FC pel fet de comprar una acció o no.
Conec persones compraran l'acció entre dos, coses com aquesta em posen la pell de gallina i m'emocionen, tant de bo molts posem el nostre granet de sorra i aconseguim que el Girona FC sigui ara i per sempre dels Gironins!
Som-hi Gironins!