dimarts, 17 de novembre del 2009

El nou White Hart Lane

Tots els equips grans , ja sigui el Bayern, el Milan i l’Inter, o molts altres han fet un rentat de cara al club, i sobretot començant per la part més important per un seguidor. El Camp. Grans estadis, mítics camps de futbol de tota la vida han estat refets, han canviat de dalt a baix. El mateix passarà amb el vell White Hart Lane, el camp del Spurs, el mític camp dels Tottenham Hotspurs però no solament el camp, la remodelació que es portarà a terme farà que tota una illa del Nord de Londres a Marble Arch sigui un dels complexos més importants de la ciutat. Un camp modern, amb la mateixa capacita o un xic més però amb un estil modern, i una capacitat d’atreure nous Fans espectacular.

Un altre cop els equips anglesos ens passen la ma per la cara, no per l’arquitectura, sinó per l’entorn. La nova illa del Tottenham constarà d’un gran centre comercial dos Hotels , un pels socis de fora dels Spurs i un per hostes normals, cinemes, restaurants i altres zones lúdiques. Com sempre dins la penya ens hem preguntat el perquè dels horaris de la Lliga Espanyola, quins horaris !!!! Què costaria fer els partits a les quatre de la tarda, o a les cinc de la tarda com a molt tard? Pels clubs tot serien avantatges. Els fans farien el dia complert al camp, als hotels i als restaurants propietat del Club. Penseu la quantitat de diners que revertirien directament al Club. Nits, hotels , dinars , cinemes. Un cop finalitza el partit, la copeta als Pubs del Club per fer-la petar i si s’escau ja sopes i fas el ple, i tot amb la teva gent, amb els teus i envoltat dels teus colors.

De fet el que tots els seguidors de futbol cerquen, i poder en un futur pujar els teus fills sentint els colors del teu estimat Club. No parlo del Girona ja que sabem que no podem , que es fa complicat en la situació que tenim , tant econòmica com social, però us imagineu que el bar ½ camí fos al gol nord ?

Ànims companys!

To Dare is to Do


Per Jordi F