dimecres, 25 de novembre del 2009

Nou rumb al bloc!

Estimats amics, hem decidit donar un nou rumb bloc. El motiu és ben senzill, de fet aquest bloc, com estava concebut, tenia data de caducitat doncs va néixer per divulgar la història del nostre estimat Club tot ressenyant els episodis i personatges més importants, si bé no d’una forma exhaustiva ni sistemàtica sinó amb petites píndoles. Crec que l’objectiu s’ha complert i així m’ho fa pensar algun e-mail que hem rebut. Penseu que sense els llibres de Jaume Curbet això hagués estat una tasca impossible per aquest motiu tanquem aquesta etapa expressant-li la nostra més sincera admiració i respecte.

Arribat aquest punt teníem dues opcions: tancar el bloc o començar a escriure entrades referents a tot el que rodeja la nostra manera d’entendre el futbol: Cervesa i pubs, música, gastronomia, curiositats, anècdotes...

Com que personalment escriure al bloc em fa certa gràcia i m’ajuda a desconnectar de la feina, he decidit provar de donar una nova vida al bloc, convidant a tothom que vulgui participar a enviar articles relacionats amb el futbol i la cultura que l’envolta.

Si ens arriben articles i surten coses que valen la pena mantindrem el bloc obert fins que ens en cansem i si no surt res de profit el tancarem sense cap problema i continuarem fent les tertúlies no a internet, ni al facebook, sinó on s’han de fer: al bar, amb una cervesa glaçada i amb la gent del futbol!

Animeu-vos a enviar articles i si no ens han de tancar a la presó, els publicarem sense cap censura.
e-mail:
Salut!