dilluns, 23 d’agost del 2010

Be young, be foolish, be happy!


Qui tingui cultura musical ja haurà reconegut en el títol del post la gran cançó dels Tams i és que precisament això és el que hem estat fent aquests dies, aprofitar les escurrialles de les vacances abans de tornar a la feina.

Recent arribat de Ses Illes i de pressa i corrents cap a Montilivi amb la samarreta del
Girona FC a veure la presentació de l’equip per aquesta temporada amb bon temps, un estadi que presentava un molt bon aspecte, un ambient festiu i la retrobada amb els bons aficionats del Girona a qui és un plaer poder saludar i tenir un canvi d’impressions de com es presenta la temporada.

No us amoïneu si us va semblar que no hi havia massa recolzament a l’equip, de ben segur que a partir que comenci la lliga la gent animarà més, siguem els que siguem... he llegit en una entrada al foro del Girona que hi havia més ambient a tercera quan jugava en Javi García i crec que és cert però que també està a les nostres mans poder-ho canviar i que si molta gent no anima tampoc és tan greu, lo important és que vagin a l’estadi i com a mínim aplaudeixin de tant en tant i s’afegeixin al càntic típic de Girona (clap, clap, clap) Girona ... (clap, clap, clap) però sobretot que s’abonin, que pugin a Montilivi i facin cas omís del lamentable anunci de televisió d'imagenio (movistar) en el que després de veure com un pare i un fill porten tota la vida seguint a un equip i el pare ja gran vol anar a l’estadi el fill li contesta que no, que portaran l’estadi a casa, es queda al sofà i posa la televisió, tot plegat molt trist.

Com a nota que em va emprenyar moltíssim els crits de puta Barça que es van sentir clarament des de el gol sud, ja veurem si són tan valents de cridar-ho al Mini ... i com que no vull acabar de mal humor us deixo amb una foto prou curiosa de les terrines d’una gelateria de Ciutadella, està bé que hi hagi el gust de cervesa però jo prefereixo assaborir-la en una bona gerra i prendre un gelat de xocolata i coco!

Força Girona!