dilluns, 9 d’agost del 2010

Palamós CF - Girona FC


Agradable tarda d’estiu al municipal de Palamós malgrat vam arribar justos de temps atès que hi havia força tràfic. Pel trajecte una excel·lent banda sonora amb la selecció del millor soul i rythm’n’blues seixantero.

Només arribar anem a recollir les entrades que teníem preparades i drets cap al bar on trobem els Immortals i els Mikis que també eren presentes donant color i que no van parar d’animar durant tot el partit, al arribar al gol des d'on sempre tenim costum de veure els partits ens trobem a quatre membres de Supporters als qui també saludem i desitgem una bona temporada, la veritat és que malgrat siguem un equip petit dóna gust tenir aquesta afició tan entregada i cívica.

El matx transcorre entre rialles, bromes, cerveses fresques i converses amb els aficionats del Palamós, amb dos membres dels quals al acabar al partit ens vam dirigir al centre de Palamós on els membres de la Curta desplaçats per l'ocasió vam gaudir d’una nit de “tapeo”. Destacar la presència del seguidor gironí César que es va unir a la vetllada, en definitiva una gran tarda vespre del futbol més autèntic entès de la millor manera.

Som-hi Girona!