dimarts, 1 de febrer de 2011

Qui no és soci és perquè no vol!

El Girona FC vol agrair la fidelitat dels abonats i alhora incrementar la massa social. Per això proposa noves opcions d’abonaments amb grans descomptes sota el nom de “Gironitza!!!.Tots som Girona”. Aquesta campanya ha estat presentada aquest dilluns pel membre del Consell d’Administració blanc-i-vermell, Joan Carles Belmar; el Director de Màrqueting, Gerard Darnés i la coordinadora de l’Àrea Social, Joana Egea.

D’aquesta manera un dels objectius d’aquestes noves opcions d’abonaments, que poden ser adquirides a partir d’aquest dimarts 1 de febrer, serà donar resposta a franges d’edats que no estaven representades en les propostes actuals d’abonaments del club. Gerard Darnés va explicar que “volem facilitar l’accés de joves i nens a l’estadi. Hem treballat en descomptes familiars i col.lectius però principalment volem agrair l’esforç que han fet i fan els socis”.

Aquestes són algunes de les propostes de “Gironitza!!Tots som Girona”:

1) Es congelaran els preus dels abonaments per la temporada que ve.

2) Els actuals socis tindran un 20% de descompte respecte a aquests preus congelats de la temporada vinent.

3) Totes les persones que s’abonin des d’aquest dimarts 1 de febrer fins al 31 de març tindran un 15% de descompte respecte a la temporada vinent.

4) Creació del Carnet Infantil gratuït: de 0 a 13 anys. La mainada gaudirà del Club Infantil, tot un seguit d’avantatges que en els propers mesos s’aniran presentant.

5) Creació del Carnet Escolar: dels 14 als 16 anys. Una de les avantages del carnet és que el seu propietari podrà accedir a un carnet de Tribuna pagant només 80 euros, però sempre vinculat a un soci de Tribuna perquè el pugui acompanyar.

6) Creació del Carnet Junior: dels 17 als 24 anys.

7) Creació del Carnet Familiar. Descompte d’un 40% sobre la totalitat del preu de la zona.

8) Creació de Carnets Col.lectius. Descompte per més de 10, 20 i 50 socis. Aquest carnet va dirigit a Penyes, equips de futbol, etc.

A més, a finals de temporada, i en un nou reconeixement al soci, es sortejarà entre els abonats, un viatge per a una família valorat en 12.000 euros.

Darnés també ha explicat que l’abonat del Girona, a banda de gaudir de l’accés a tots els esdeveniments esportius en que hi participin equips de “Tots som Girona”, també tindrà avantatges en forma de descomptes en activitats vinculades al comerç, l’oci, salut o lleure.

* Els preus dels nous abonaments, vàlids fins a final de temporada, es poden consultar en un banner de la web oficial del Girona FC: www.gironafutbolclub.com